Ne mai găsiți și pe aici

BlogINK este singurul blog despre tatuaje din România care acoperă toate informațiile pe care vrei să le afli atunci când vrei să-ți faci un tatuaj. Avem câteva categorii pe care le vom prezenta mai jos pentru a înțelege ce veți găsi pe blogul nostru dar și pentru o imagine de ansamblu a ceea ce vrem să facem.

În categoria tatuaje veți găsi articole care vor încerca să răspundă tuturor  întrebărilor legate de tatuaje. Fie că este vorba de modele, stiluri, igienă, saloane, artiști, evenimente, proceduri de scoatere a unui tatuaj, istorie, veți găsi aici informații complete despre această artă.

În categoria foto puteți urmări proiectele noastre separate axate pe mai multe planuri. Am început cu blogINKED girls, dar vor urma și alte proiecte cel puțin la fel de interesante. Pe acest blog, în categoria foto vor fi urcate numai fotografii făcute de noi.

În categoria video…aici este o poveste mai lungă. Încercăm prin acest blog sa arătăm care este imaginea pe care tatuajele o au în România. Pentru acest lucru, am început o lungă serie de interviuri cu oameni cât mai diferiți, care au sau nu tatuaje, din diverse domenii de activitate.Tot ce avem în format video, poate fi urmărit și pe canalul nostru de youtube.

În categoria guest post vor fi numai povești despre tatuajele voastre. Dacă vreți să ne împărtășiți povestea care se află în spatele tatuajului vostru, nu trebuie decât să ne trimiteți un email pe adresa redacției, la bloginkro pe gmail, și povestea va fi pe blog în cel mai scurt timp.

În categoria evenimente veți găsi articole despre evenimentele la care blogink.ro a participat sau va participa, căutând poveștile tatuajelor și legătura acestora cu respectivele evenimente. Deja avem câteva articole despre ce s-a întâmplat la evenimentele unde am fost fie parteneri media, fie pur și simplu participanți.

În categoria tattoo artists veți găsi articole despre artiștii tatuatori care participă activ la evenimentele de profil din industria de tatuaje din România. În afară de descrierea artiștilor, veți putea găsi și date de contact, asta în eventualitatea în care îi veți alege pentru un tatuaj. Lista va fi updatată constant în funcție de noile apariții pe piața tatuajelor de la noi din țară.

Dacă aveți vreo sugestie, reclamație, propunere de colaborare, ne puteți contacta fie prin formularul de contact de pe blog, fie printr-un email la adresa menționată puțin mai sus. Dacă vi se pare interesant ceea ce facem noi aici, ne puteți susține pe site-urile sau blogurile voastre. Avem o pagină special creată pentru acest lucru, în care veți găsi bannere cu blogink pe diferite dimensiuni.

Susținem ideea că înainte de a-ți face un tatuaj, trebuie să te documentezi. BlogINK este documentarea de care aveți nevoie. Ne dorim ca blogINK să fie motorul de căutare pentru tatuaje în România, rămâne doar să vedem în cât timp vom ajunge acolo.

Și nu uitați să vă documentați înainte să vă tatuați!

BlogINK – un blog despre tatuaje

Comments

comments

Powered by Facebook Comments