Ne mai găsiți și pe aici

Daniel Papa – 32 de ani

danielDe regulă scriu pe papen.ro, un blog personal pe care-mi exprim părerile în legătură cu orice subiect. Evident că mă pricep la toate la fel de bine. Mai am un proiect, dar care acum este pe stand by până la noi ordine, jnitzelmedia.ro.

Pasiunea pentru tatuaje am descoperit-o la 15 ani, atunci când mi l-am făcut pe primul. De atunci, nu am mai putut să mă opresc, astfel, am ajuns azi să am 10 tatuaje, din care două full sleeve. Da, mai vreau să-mi fac pentru că mai am loc.

Sunt implicat în acest proiect pentru că eu cred că este unic în România și cred că într-un timp relativ scurt, va deveni cel mai relevant loc în care poți afla orice lucru despre tatuaje.

 

Andrei Ardeleanu – 23 de ani

Andrei

Primul contact cu tatuajele l-am avut pe la 16 ani, când un prieten şi-a făcut o chestiuţă chinezească. Era mişto, îmi plăcea, dar eram prea mic pentru a-mi face ceva permanent.

2 ani mai târziu mi-am făcut primele tatuaje, iniţialele pe inelare. A urmat, la 19 ani, tribalul de pe antebraţul stâng. Toată treaba asta cu tatuajele e o boală, creează dependenţă, pentru că aştept momentul în care o să am ambele picioare pline. Ştiu modelele, ştiu cum vreau să arate, am în cap culorile.

blogINK.ro reprezintă pentru mine cea mai mare provocare pe care am avut-o până acum. Scriind articole despre tatuaje, nu numai că mi-am confirmat lucruri pe care le ştiam deja, dar am aflat o grămadă de lucruri noi. Legende, poveşti, întâmplări şi semnificaţii din cele mai diverse.

Am şi un blog personal, ardeblog.ro, pe care l-am trecut însă în plan secund. Poate la un moment dat voi face ceva cu el, nu ştiu încă, nu am nici un plan momentan.

Pe canalele de comunicare, mă găsiţi cel mai des pe Twitter şi pe Facebook.

 

Victor Arsene – 26 de ani

victorSalut, sunt Victor și sunt fotograf. Da! Practic fotografia de vreo 5 ani ca profesionist, în domeniul food and bar, dar desigur îmi dezvolt și alte stiluri de fotografie, iar ca amator am început acum 8 ani.

Dar asta aș putea să zic că este de curând, fiindcă eu la bază sunt motion graphics artist, iar pe româneste și pe scurt, editor video și grafician. Mereu m-a pasionat cum sunt făcute elementele grafice atât mișcătoare cât și statice, așa că prietenul meu google mi-a răspuns de fiecare dată când aveam ceva de întrebat.

Până acum ceva timp, mai exact vreo 6 luni, nu prea am avut eu contact cu tatuajele, doar îmi plăceau și eram pasionat și îmi doream să îmi fac, așa că mi s-a creat oportunitatea de a mă alătura echipei pe partea de visual (la propriu), unde aici am pus în practică ideile mele legate de bannere cât și pe partea video. O dată cu timpul, alăturându-mă „familiei” din care fac parte, m-am „însemnat” și eu, cum sunt și ceilalți frați, deocamdată doar unul (tatuaj cu un aparat foto, LOGIC DUHH), restul URMEAZĂ. În ultimul timp, datorită colegilor am aflat o grămadă de chestii legate despre tatuaje care m-au făcut să învăț mai multe, să caut, să mă documentez și să pot ține pasul cu ei, care totodată mi-au devenit și PRIETENI.

Sunt implicat în acest proiect, fiindcă îmi dă viață, speranță și frâu liber la creativitate și totodată la informare și m-a ajutat și mă ajută în continuare să cunosc lucrări(arta pe piele) frumoase și oameni frumoși cu gândiri frumoase și desigur cu dorința de a reuși să trimit un mesaj prin cadrele și montajele și informarea pe care o ofer pe partea vizuală.

Pace și dragoste tuturor!

Comments

comments

Powered by Facebook Comments