Ne mai găsiți și pe aici

Povestea tatuajului meu ? Intotdeauna mi-am dorit unul dar aveam o groaza de prejudecati in privinta asta. Dar intr-o zi m-am enervat si am decis sa imi fac unul. Eram in State cu o prietena, i-am spus ca vreau sa imi fac un tatuaj, iar ea a luat telefonul si mi-a facut programare. Nu mai puteam da inapoi, as fi aratat ca o lasa. Stiam cam ce imi doresc, vroiam sa am ceva care sa ma reprezinte intru tot. Asa ca am ales semnul meu zodiacal, berbec, si cifra care ma urmareste peste tot pe unde merg, 6.

In ziua in care aveam programarea ii explic tipului ce vreau, el vine cu un desen simplificat de genul acelora pe care si un copil de gradinita le-ar fi facut. Noroc cu simtul meu artistic :mrgreen:. Culorile mi le-am ales pe loc, a fost o chestiune de moment. La fel si cu locatia tatuajului, in partea dreapta a abdomenului. Toata chestia nu a durat mai mult de 30 minute, a fost ok, nu a fost dureros. Evident ca simteam acele intepaturi dar durerea era suportabila. M-a costat 120 dolari, in caz ca va intrebati. La un an dupa arata foarte bine si intotdeauna primesc complimente pentru el.

 

 

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>