Ne mai găsiți și pe aici

Este greu dimineata, dupa ce dormi stramb 4 ore iar cand te dai jos din pat nu gasesti nici un strop de apa in camera, doar o juma’ de sticla de vodka de seara trecuta. Primul gand este sa iei o gura, ca te uiti prin ea cum te uiti prin apa si pentru o secunda chiar crezi ca este apa. La o a doua analiza ralizezi ca nu este chiar cea mai buna idee. Altfel, tochitura de la pranz face minuni dupa ce o noapte intreaga ai testat jumatate din meniul cu bauturi de la primul bar iesit in cale. Iar la mancare adaugi un ice tea de orice fel, si esti ca nou. Ai nevoie de forte proastepe caci drumul inapoi spre Bucuresti nu este el foarte lung, dar este aglomerat si nu o data s-au intamplat evenimente pe traseu :).

Vremea este absolut superba, soare, cald, exact cum trebuie sa fie ultima zi de vacanta. Va spuneam si ieri, nu sunt surprins, caci ma asteptam la un comportament dubios din partea vremii. Am ales sa ne dregem mintea, sufletul si spiritul in 2 Mai si pe plaja, dupa ce, cu o noapte inainte ne-am exorcizat in Vama Veche.

La camping lumea se misca greoi. Este de inteles, weekend-ul isi spune cuvantul pentru toti. Oricum dupa genul asta de vacanta ai nevoie de cel putin o zi de concediu ca sa ai timp sa te odihnesti cum trebuie, caci nimeni nu vine la mare de 1 Mai ca sa se bronzeze linistit pe malul marii. Insa stim sigur ca la vara ne vom revedea cu totii aici. Da, cu toti care urmeaza sa vina sezonul asta la mare.

Si acum, uitandu-ma spre coloana de masini care vine dinspre Vama Veche, ma intreb pentru a mia oara cati oameni si cate masini pot incapea in acelasi timp intr-un sat. Si de fiecare data constat ca sunt mai multe ca anul trecut. Acum sa vedem si la vara daca interesul o sa fie la fel de crescut… Este evident ca o sa vina lumea. Noi ramane sa ne decidem cand mai ajungem la Sandalandala si sa va anuntam, poate facem un trip impreuna.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>