Ne mai găsiți și pe aici

Pentru aglomeratia pe care am gasit-o inca de la Dristor, punctul de plecare din Bucuresti, cele patru ore pe care le-am facut pe drum au trecut relativ repede. Poate si pentru ca asteptam de ceva vreme sa vina weekend-ul asta. Oricum era de asteptat sa fie aglomerat, avand in vedere ca acum se da startul petrecerilor.

Noi, cu baietii, in Vama Veche. Pai unde in alta parte? Vama este un punct de reper cand vine vorba de 1 Mai pentru fiecare dintre noi. Chiar daca de la an la an se construieste  pana aproape de refuz, atmosfera inca este ok. Si spun inca pentru ca peste cativa ani nu stiu daca imi va placea la fel de tare cum imi place acum. Dar asta ramane de vazut.

Campingul Sandalandala este mult imbunatatit fata de anul trecut. Spatiul de campare este marit iar spatiul de lounge este mai spatios fata de cel de anul trecut. Desi a fost destul de frig, cum se intampla an de an in perioada asta, oamenii nu au avut nici o problema sa stea la cort. Pentru ca gradele negative din atmosfera pot fi combatute cu niste 40 de grade lichide.

Pentru al doilea an consecutiv, cei de la Rock’n’Roll Bombers au facut Tura de Longboard. Mai exact, au inceput traseul din Calarasi pe data de 26 aprilie si au ajuns ieri in Vama Veche. Traseul total a fost de 200 de km. Acum ii gasiti si pe ei campati la Sandalandala, daca vreti sa stai beti o bere cu ei si sa aflati mai multe despre traseul parcurs.

In alta ordine de idei, m-am distrat, ca toata lumea de altfel, la vederea celor aproape 30 de echipaje de la ANAF care se indreptau in coloana spre Vama Veche. Si sa va spun un secret: au angajat astia niste ofiteri de 25 de ani cu 2 metri de craci de zici ca nu-i adevarat. Te-ai fi asteptat sa te invite sa cumperi niste tigari la oferta, nu sa-ti controleze incasarile si bonurile fiscale.

Despre coada care se face an de an din 2 Mai pana in Vama nu are rost sa va mai spun, caci daca ati venit cel putin o data prin zona asta a litoralului, stiti la ce ma refer. M-a surprins in schimb faptul ca anul asta am vazut coada incepand de la La Dinamo.

Ca sfat pentru weekend-uri din astea zdruncinate, care implica multe cantitati de alcool si o doza mare de agitatie, zgomot si muzica: puneti mare accent pe apa si pe odihna. Noi ne vedem azi cu poze pe Facebook si ne mai citim maine dimineata.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>