Ne mai găsiți și pe aici
Anul trecut, alaturi de cei de la Sandalandala, am ales o metoda inedita de promovare a campingului. Un tatuaj pentru un sejur pe viata in Vama Veche. Daca ar fi sa ne intrebati pe noi, este un targ fair play. Mai ales ca in pachetul de cazare este inclusa si distractia cat cuprinde. Ca sa va faceti o idee, sau sa va aduceti aminte, dupa caz, despre cum a fost anul trecut, va las aici niste poze facute anul trecut la camping.

Anul acesta deasemenea vom fi prezenti intre 1 si 3 mai la deja celebrul camping de pe malul Marii Negre. Si pentru ca de acum o sa fie o traditie, si acum puteti sa va achizitionati, pe gratis, un “bilet de cazare pe viata” la camping. Prietenii de la Famous Tattoo vor si prezenti tot weekendul in spatiul special amenajat de la camping. Noi o sa ajungem de vineri, asa ca daca vreti sa bem o bere si sa mai stam de vorba, ne gasiti prin zona.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>