Ne mai găsiți și pe aici
tattoo video

Dacă pe vremuri singurul loc în care puteai să cauți modele de tatuaje, era în revistele de specialitate pe care le găseai în puținele saloane de prin oraș sau modele desenate chiar de tatuatori și puse în cataloagele lor din salon, azi avem internetul, care ne ajută să găsim mult mai repede o idee de tatuaj. Fie că alegi un model găsit pe internet, fie că alegi un model desenat de tatuatorul la care ajungi sau poate vii cu o idee proaspătă și el ți-o desenează pe loc, sursele de inspirație de azi sunt practic nelimitate.

După apariția internetului puteam găsi imagini cu modele de tatuaje din cele mai diverse. De la dragoni și modele japoneze, la tribale, flori, animale, spuneți voi ceva, aproape orice, era acolo pe internet. După ceva vreme, au apărut rețelele de socializare, iar industria tatuajelor s-a adaptat imediat la ele. Acum, fiecare salon are o pagină de facebook sau un cont de instagram, unde își prezintă ultimele lucrări făcute, cu detalii precum timpul de lucru, aparate folosite, tușuri și eventual locația unde a fost făcut.

Doar că în ultima vreme am observat că apar din ce în ce mai multe lucrări ale artiștilor în format video, ceea ce pare a fi noul trend de prezentare a lucrărilor personale. Marele avantaj al acestor clipuri video, este acela că de data aceasta, tatuajul arată exact așa cum este el. Dacă la fotografii mai puteai corecta unele linii în photoshop, aici tatuajul nu mai poate fi modificat.

 

Ce părere aveți despre acest nou tip de prezentare?

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>