Ne mai găsiți și pe aici

Vorbeam de curând despre reacția pe care am avut-o la primul tatuaj și emoțiile pe care le ai în ultimele clipe ale tale cu pielea curată. Plecând de aici, ne-am gândit că ar fi interesant să aflăm care a fost primul vostru tatuaj.

Sunt mai multe variante de luat în calcul. Dacă ați ales un salon de tatuaje profesional, atunci sunt șanse mari ca primul vostru tatuaj să se mai afle pe piele, exact așa cum l-ați vrut voi. Și vă veți aminti întotdeauna că el a fost cel care a deschis seria tatuajelor voastre. Asta pentru cei care aveți mai multe, căci există și persoane care se opresc la unul singur. Dacă vi l-ați făcut la cineva acasă, acum mult timp, când industria era la început la noi în țară, sunt șanse mari ca acel tatuaj să fie acum acoperit cu un altul.

stories

sursă foto

Oricum ar fi, primul tatuaj și ce ați simțit atunci nu se uită niciodată. Este poate cea mai frumoasă amintire pe care o ai legată de tatuaje. Primul tatuaj poate însemna ceva pentru voi sau poate a fost ales la întâmplare, după un model găsit pe internet, fără să aibă o poveste reală în spate.

Și acum, pentru că tatuajele sunt făcute pentru a descoperi povestea din spatele lor, ne puteți povesti mai jos, în comentarii, care a fost primul vostru tatuaj, ce a însemnat pentru voi, în ce loc vi l-ați făcut și dacă ați mai continuat și cu altele sau v-ați oprit la unul singur? Haideți, lăsați rușinea de-o parte! :)

ps: dacă aveți prea mult de povestit, ne puteți trimite povestea tatuajelor voastre pe mail la bloginkro at gmail. com pentru categoria special creată pentru acest lucru de pe blogul nostru.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>