Ne mai găsiți și pe aici
dragon

Am întrebat de câteva ori niște tatuatori profesioniști, ce skill-uri trebuie să ai pentru a deveni bun în această industrie. Răspunsurile au fost asemănătoare, printre cele mai des întâlnite deprinderi, un tatuator bun trebuie în primul rând să știe să deseneze, trebuie să fie creativ și trebuie să aibă o viziune asupra lucrării pe care urmează să o facă.

Având în minte aceste lucruri, ultimul nivel la care un tatuator poate ajunge, este acela de a face tatuaje freehand sau pe românește, a face un tatuaj fără a avea un model în față, doar după descrierea clientului, direct pe piele. Nu sunt mulți care pot face asta, dar ca tatuator, o dată ce ai ajuns aici, ți-ai demonstrat că ești printre cei mai buni.

Asta nu înseamnă că cei care nu fac tatuaje freehand, nu sunt buni sau că nu sunt creativi. Chiar și tatuatorii care lucrează standard pot excela prin creativitatea de a scoate dintr-un model banal, o adevărată operă de artă și asta se cam întâmplă la majoritatea tatuajelor. Ceea ce vedeți pe hârtie, va arăta de 100 de ori mai bine pe piele. Asta este frumusețea tatuajelor. Întotdeauna te va surprinde plăcut produsul final, asta dacă ajungi pe mâna cui trebuie. :)

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>