Ne mai găsiți și pe aici

Vă mai amintiți cum erați înainte de primul tatuaj? Toți cei care avem cel puțin un tatuaj am trecut prin asta. Înainte de a ajunge la salon, ne puneam tot felul de întrebări: dar cât de tare o să doară, cât durează, chiar este definitiv, oare o să rezist? Cu toate astea, am făcut-o și nu ne pare rău.

Apoi, după ce tatuajul s-a vindecat, au urmat zilele alea în care ne uitam la el și-l admiram. Era primul nostru tatuaj care avea să ne țină companie toată viața. Nu ai cum să nu fii mândru de primul tatuaj. În cazul în care l-ai făcut acum mult timp, probabil că acum zace sub un cover care să acopere schița pe care o aveai.

Și după primul tatuaj există două variante: ori te oprești acolo și nu vrei să mai treci prin „chinul” prin care ai trecut, ori mergi mai departe. Dacă alegi să mergi mai departe, îți va fi cam greu să te mai oprești. Dar ce contează? Dacă-ți plac atât de mult tatuajele, nu ai decât să te umpli, nimeni nu te va judeca. Iar dacă cineva îți spune ceva despre tatuajele tale, amintește-i că nu ți le-ai făcut pentru el/ea.

 

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

One Response to “Reacții la primul tatuaj”

  1. […] de curând despre reacția pe care am avut-o la primul tatuaj și emoțiile pe care le ai în ultimele clipe ale tale cu pielea curată. Plecând de aici, ne-am […]

    Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>