Ne mai găsiți și pe aici

De când am început călătoria asta în lumea tatuajelor, ne-am tot gândit în primul rând la oamenii care vor să-și facă un tatuaj și la cum putem oferi o informație cât mai relevantă despre acest domeniu. Am început din pasiunea pe care o avem pentru această artă și continuăm să descoperim în fiecare lucruri noi despre tatuaje, pe care le împărtășim cu voi, cei care ne citiți.

Începând de mâine pe blogink.ro își face loc o nouă categorie care sperăm noi va scurta drumul de căutare pentru cei care vor să se tatueze. Categoria de numește Tattoo Artists și veți găsi aici articole despre artiștii tatuatori care participă activ la evenimentele de profil din România, fie ele convenții de tatuaje sau evenimente ce au legătură cu această lume.

Pentru început vom scrie despre fiecare artist participant la Convenția Internațională de Tatuaje de la București din această toamnă, mai exact din 10-12 octombrie 2014, în ideea că dacă vreți să ajungeți să vă tatuați la vreunul dintre ei, atunci veți găsi pe lângă o scurtă descriere a artistului și câteva date de contact, cum ar fi pagina de facebook sau site-ul personal. Avem deja filmate câteva interviuri cu unii dintre ei, așa că acolo unde va fi cazul, veți vedea și ce au avut să ne spună despre tatuaje.

Vom continua să ținem această listă la zi în funcție de noile apariții pe piața de tatuaje din România și sperăm că prin acest demers, să vă ajutăm să ajungeți mai repede la saloane. De mâine, fiți cu ochii pe blogink.ro pentru informații despre artiști tatuatori pe care-i veți putea întâlni la convenția din octombrie.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>