Ne mai găsiți și pe aici

Încă de mică mi-a plăcut să dau obiectelor un nou sens, să le inventez o istorie diferită de cea comună și să le atribui puteri magice. Fiecare dintre noi interpretează și asociază diverse imagini cu ceva personal, le trece prin filtrul propriu și astfel numărul poveștilor se transformă într-unul infinit. Poveștile mele nu sunt infinite, sunt simple și pline de speranță și iubire, iar acum am decis să nu le mai țin doar pentru mine, ci să vi le spun și vouă.

Primul tatuaj este cel de pe încheietura dreaptă, cu care am stat în gând aproape un an de zile, fără să-mi dau seama dacă sunt destul de matură în gândire încât să-mi asum ceva vizibil. Îl consider reminder-ul meu, iar mesajul lui este că, indiferent de provocările vieții, aceasta merge întotdeauna înainte – și nu încet, ci cu o rapiditate de necontrolat.

primul tatuaj

Tot ce putem face noi este să ne aducem aminte că suntem înconjurați de persoane dragi și că avem pentru ce să luptăm și să trăim frumos. Următoarele două tatuaje au fost făcute în aceeași zi, nu de alta, dar unul reprezintă o inimioară pe care îmi place să o numesc doar un „strop” de tatuaj, iar diamantul de la încheietura stângă este… cel de-al doilea reminder. După cum cred că știți, diamantul ia naștere la mulți metri sub pământ, din carbon aflat sub o imensă presiune. „Yeah, yeah… și care-i faza?” – ați putea spune, iar atunci eu vă voi răspunde că din orice lucru sau eveniment neplăcut, probleme, stres și deadline-uri, la final va rămâne ceva frumos și „sclipitor”, care reușește de fiecare dată să ne facă să zâmbim, chiar și tâmp, uneori…

Tatuajul cu numărul patru este un prihor, pe care l-am ales după bunul meu plac, pentru că este pur și simplu adorabil! Însă partea esențială a acestui tatuaj este cheița, ce reprezintă oamenii importanți din viața mea, care reușesc întotdeauna să-mi fie alături atunci când am nevoie ca cineva să-mi reamintească de faptul că „am aripi și pot zbura”.

cheita

Cât privește tatuajul cu elefantul de circ, acesta este dedicat în primul rând mamei, de la care am moștenit o trăsătură importantă a personalității mele și pe care o consider un atu. Îmi place enorm să fac oamenii să zâmbească, să le înseninez ziua și să le ofer o stare de bine – atât cât pot și eu… Toate acestea pentru că IUBESC oamenii și diversitatea acestora!

elefant

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>