Ne mai găsiți și pe aici

Azi avem povestea Claudiei, care și-a făcut un tatuaj în urma unui accident, pentru a-și aminti de responsabilitatea pe care o avem pentru acțiunile noastre.

 

In primul rand ar trebui sa va spun ca toate tatuajele mele au o poveste in spate, un mesaj sau un moment din viata mea. Pe principiul “my body is my journey”.
Povestea acestui tatuaj incepe acum 4 ani cand am avut un accident de motocicleta, din care am scapat bine raportat la acrobatia executata. :)
Am vrut atunci sa-mi tatuez pe incheietura mainii drepte (cea cu care tii acceleratia) simbolul vietii. Si l-am vrut luat din cultura maori – parintii tatuajului. Asa am ajuns la semnul “spirala”. Timpul a trecut si am pierdut “momentul” asa ca am pus ideea in stand-by.
Dupa 3 ani si multe lucruri invatate in viata, am decis sa-mi tatuez in acel loc un mesaj despre asumarea autoresponsabilitatii, poate cel mai important lucru de stiut in viata: tu esti singurul responsabil pentru tot ce ti se intampla, bun sau rau. Si pentru ca este despre mine, trebuia sa fie cu scrisul meu :)
Si pentru ca nu uitasem despre simbolul vietii, pentru ca se potrivea cu contextul, am decis ca litera “o” sa fie o spirala.
Asa a iesit ceea ce vedeti atasat :)

Claudia
Stiam ca mesajul va fi controversat si perceput ca negativ, ca “izolare”, dar pentru mine este OK. Eu stiu ce inseamna si asta conteaza :)))

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>