Ne mai găsiți și pe aici

Ne naștem puri și fără pic de păcate. Pe parcursul vieții, fie din cauza anturajului, fie împinși de părinți, devenim din ce în ce mai răi. Mai dornici să rănim, ca să ne meargă nouă bine.

De multe ori, din pacăte, reușim. Distrugem tot ce putem pentru ca perna noastră să fie incomodă, dar din aur pur. Nu ne pasă de nimic. Ne batem joc de toți. Până când… Până când… soarta sau nu știu cine, ne lovește. Perna prinde coșmaruri, boli, dar și dorința, la un moment dat, de regret, căintă. Dorim să ne schimbăm, să devenim mai buni, să ne cerem iertare.. Pentru că ne dăm seama la un moment dat că doar sufletele contează, nu averea. Pentru că ne dorim să auzim “bunica/bunicul”, “tata/mama”.

Din păcate, de cele mai multe ori, regretul vine prea târziu, iar scena vieții se încheie cu o săgeată în inimă atunci când ne este lumea mai dragă.

Loredana

Notă: excepțiile confirmă regula

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

One Response to “Scena vieții”

  1. […] De multe ori, din pacăte, reușim. Distrugem tot ce putem pentru ca perna noastră să fie incomodă, dar din aur pur. Nu ne pasă de nimic. Ne batem joc de toți. Până când… Până când… soarta sau nu știu cine, ne lovește. Perna prinde coșmaruri, boli, dar și dorința, la un moment dat, de regret, căintă. Dorim să ne schimbăm.. continuarea aici. […]

    Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>