Ne mai găsiți și pe aici

Sebi este pasionat de aviaţie. Atât de mult încât pasiunea lui a transpus-o pe piele. Mai jos aveţi povestea lui.

Avioane…m-au pasionat încă din copilărie, obsedat după ce am zburat prima oară.

Iată-mă la sfârșit de liceu, cu BAC-ul luat și aproape înscris la facultate. Sunt la frizer și aflu, tot povestind, că tipu’ face și tatuaje.

-Cât mă costă să mi faci unul micuț? întreb eu curios…

-Păi vreo’ 50 de lei

-Păi, după ce termini cu oamenii ăștia de tuns, aș vrea să îmi faci ceva mic…știi, mi-e totuși teamă…

-Ok, așteaptă încă o oră și rezolvăm.

Aveam la mine ultima mea alocație din clasa a XII-a, și încă câțiva bănuți din care vroiam să îmi cumpăr un bidon de apă. Eram cu bicicleta, îmi era sete, aveam de pedalat 12 kilometri până acasă.

Am să sar peste o parte din poveste și am să vă spun că, plin de emoții, mi-am tatuat o elice, pe mâna stângă, cam pe unde se închide cureaua la ceas. Mi-am zis să fie ceva mic, ușor de ascuns ori vizibil. S-a întâmplat după ce artistul tatuator mi-a arătat primul său tatuaj: un model care îi ocupa o jumătate de gambă.

-Uite, ăsta e primul meu tatuaj și nu m-a durut. Uite-te la al tău cât de mic e!

…și nu m-a durut…din contră, m-a gâdilat!

…dar mă simțeam incomplet…2012-05-07 21.25.55

Vara trecută, profitând de oferta unui site de reduceri am sunat la un salon de tatuaje și i-am întrebat dacă mă pot primi fără programare. Într- o oră eram deja la ei. Tot cu bicicleta, ca și prima oară când am fost să mă tatuez.

A fost o zi agonizantă. Înaintea mea, 3 băieți erau la coadă pentru câte un tatuaj. Mi-a venit rândul abia seara, pe la ora 21. Cei care mi l-au bătut nu ar mai fi avut chef și de mine, după o zi atât de plină, însă, erau foarte entuziaști de tematica tatuajului meu, era pentru prima oară când băteau cuiva un avion. Iar dacă nu mi-l făceau acum, știau că mă voi răzgândi și nu îmi voi mai face tatuajul. Știam și eu asta. De aceea am așteptat 8 ore să îmi vina rândul.
DSC_0277Locul ales a fost omoplatul drept. Durere? doar la umplere. Regrete? că nu am acest avion și în realitate. Planuri de viitor? Nu îmi place să îmi fac astfel de planuri. Totul ține de cum mă trezesc într-o dimineață..

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>